Dashboard asiakasyritysten talouden seurantaan

Helpota työtä asiakasyrityksen taloudellisen tilan seuraamisessa hahmottamalla asiakasyrityksen taloudellisen tilan kehitys räätälöitävissä olevasta dashboardista yhdellä silmäyksellä ja asettamalla herätteitä asiakasyritysten taloudellisen tilan kehittymistä koskien.

Rahoituskonsultaatio ja investointien suunnittelu

Asiakasyrityksen valtuuttaessa tilitoimiston käyttäjälle pääsyn haluamiinsa yrityksen profiilin osiin, tilitoimiston käyttäjä voi porautua yrityksen profiiliin ja tuottaa asiakkaalleen skenaarioanalyysejä sekä auttaa yritystä mm. budjetin ja olemassa olevien vastuu- ja vakuustietojen ylläpidossa.

Toimialavertailu

Ymmärrä paremmin asiakasyrityksienne markkina-asemaa vertaamalla asiakasyrityksienne taloudellisen tilan kehittymistä suhteessa muihin toimialalla toimiviin valitsemasi kokoluokan yrityksiin.

Arvonmääritys (tulossa)

Seuraa Finadeckista kuinka tekemänne ennusteet vaikuttavat asiakasyrityksenne arvonmuodostukseen.

Miksi finadeck?

1. helppokäyttöisyys, asiantuntevuus ja nykyaikaisuus
2. valmiit työkalut kokonaisvaltaisempaan taloutta koskevaan konsultaatioon
3. kustannustehokkuus

HYÖDYT Tilitoimistoille

Perinteisesti vs. finadeck

Budjetointiin, raportointiin, optimaalisen rahoitusrakenteen hahmottamiseen, rahoituksen hakuun ym. käytetty aika
Budjetointiin, raportointiin, optimaalisen rahoitusrakenteen hahmottamiseen, rahoituksen hakuun ym. käytetty aika

Olettamalla että budjetointiin, raportointiin, optimaalisen rahoitusrakenteen hahmottamiseen, rahoituksen hakuun ym. menee perinteisillä keinoilla aikaa n. 8 h/kk ja tekijän tuntihinta on 100 €/h ja olettamalla, että finadeckin kautta tilitoimisto saa puolitettua ajan puoleen, finadeckin alusta tuo lisätuottopotentiaalia
4800 € / vuosi / asiakas. Ajan säästön lisäksi finadeckin helppokäyttöiset työkalut tekevät perinteisestä työstä mielekkäämpää ja tuovat asiakasyritykselle hyvin todennäköisesti kustannussäästöjä myös rahoituskuluissa.