Säästä aikaasi automatisoimalla raportointi sekä ennusteet

Finadeckin konserniympäristössä voitte yhdistellä Finadeckiin aktivoitujen tytäryritysten sekä mahdollisten tytärkonsernien toteuma- ja budjettiluvut, tehdä tarvittavat sisäisten siirtojen eliminoinnit sekä rakentaa konsernilakanaraportit helpommin kuin koskaan aiemmin.

Miksi Finadeck?

Finadeck on paras ratkaisu talousjohdolle. Finadeckin avulla yhdistät taloutta ja operatiivista liiketoimintaa koskevan datan. Jo yli 1000 yritystä luottavat ratkaisuumme. Maksuton ja helppo integroitavuus taloushallinnon ohjelmistoihin, Google Sheetsiin sekä muihin operatiiviselle liiketoiminnalle oleellisiin ohjelmistoihin.

Voit rakentaa, visualisoida ja automatisoida haluamanne raportit haluamillesi henkilöille. Raportin rakennustyökalu sekä omat raportit osio ovat suunniteltu johdon ja hallituksen raporttirunkojen rakentamiseen ja seurantaan. Finadeckin kaavatyökalu mahdollistaa myös omien tunnuslukujen rakentamiseen.

Konserniraportointi

Rakenna ja automatisoi haluamasi koontiraportit. Voit luoda haluamasi koontiraportit kuten konsernilakanan, Finadeckiin sisänrakennetulla helppokäyttöisellä raportin rakennustyökalulla, jolla voit valita raportteihin haluamasi sarakkeet sekä muuttujat ja viimeistellä raporttien visuaalisen ilmeen. Voit automatisoida myös omien raporttien kuukausittaiset lähetykset haluamillesi henkilöille.

Budjetointi & ennusteet

Hyödynnä Finadeckin helppokäyttöisiä budjetointi- ja ennustetyökaluja tulevaisuuden suunnittelussa ja skenaarioiden luonnissa. Voit syöttää budjetin yritys- ja laskentakohdetasolla Finadeckissa tai lukea budjetin sisään .csv aineistona tai Google Sheets integraation kautta.

Eliminoinnit

Finadeckin avulla voit tehdä tarvittavat sisäisten siirtojen eliminoinnit. Lisäksi Finadeckiin on mahdollista perustaa oma ympäristö eliminointiyhtiölle taseen elimointeja koskien. Näin myös eliminointiyhtiöön esimerkiksi Google Sheetsin kautta vietävät taseen eliminoinnit saadaan huomioitua konserniympäristössä.