Ratkaisut teollisuusalan yrityksille

Käyttäjäystävälliset työkalut budjetointiin, investointien suunnitteluun, ennusteiden tekoon sekä raportointiin

Teollisuusalalla kilpailu on kovaa. Finadeck selkeyttää datan kovien päätösten tueksi. Finadeck on helpoin ja kustannustehokkain tapa yhdistää taloutta sekä operatiivista liiketoimintaa koskeva data helpommin ymmärrettäväksi kokonaisuudeksi, ymmärtää historiaa ja nykytilaa sekä suunnitella tulevaisuutta.

Yksi klikkaus ja sinulla on kaikki työkalut, joita tarvitset yrityksesi eteenpäin viemiseen.

Finadeck ratkaisut teollisuusalalle

Hahmota iso kuva ja poraudu poikkeuksiin

Rakenna haluamasi dashboardit muun muassa yrityksenne sekä laskentakohteidenne kannattavuuden ja tehokkuuden, myynnin ja asiakkuuksien, tulo-ja kulurakenteen sekä taserakenteen seurantaan. Jaa raportit haluamillesi henkilöille helpommin kuin koskaan aiemmin automatisoimalla dashboardien kuukausittaiset lähetykset.

Rakenna ja automatisoi haluamasi koontiraportit

Luo haluamasi koontiraportit Finadeckiin sisänrakennetulla helppokäyttöisellä raportin rakennustyökalulla, jolla voit valita raportteihin haluamasi sarakkeet sekä muuttujat ja viimeistellä raporttien visuaalisen ilmeen. Voit automatisoida myös omien raporttien kuukausittaiset lähetykset haluamillesi henkilöille, kuten johdolle ja hallituksen jäsenille.

Helpota budjetointia, ennusteiden tekoa ja investointien suunnittelua

Hyödynnä Finadeckin helppokäyttöisiä budjetointi- ja ennustetyökaluja tulevaisuuden suunnittelussa ja skenaarioiden luonnissa. Voit syöttää budjetin yritys- ja laskentakohdetasolla Finadeckissa tai lukea budjetin sisään .csv aineistona tai Google Sheets integraation kautta.

  • budjetti