Ratkaisut yhdistyksille

Tehokkaat työkalut hankkeiden budjetointiin, ennusteiden tekoon, seurantaan ja raportointiin

Finadeck on helpoin tapa yhdistää taloutta sekä operatiivista liiketoimintaa koskeva data helpommin ymmärrettäväksi kokonaisuudeksi, ymmärtää historiaa ja nykytilaa sekä suunnitella tulevaisuutta. Yksi klikkaus ja sinulla on kaikki työkalut, joita tarvitset yrityksesi eteenpäin viemiseen.

Kokeile 30 päivää maksutta
associations

Hahmota iso kuva ja poraudu poikkeuksiin

Rakenna haluamasi dashboardit muun muassa yhdistyksenne ja hankkeidenne kannattavuuden sekä muiden keskeisten mittareiden seurantaan. Jaa raportit haluamillesi henkilöille helpommin kuin koskaan aiemmin automatisoimalla dashboardien kuukausittaiset lähetykset.

association dashboard
financial report example

Rakenna ja automatisoi haluamasi koontiraportit

Luo haluamasi koontiraportit Finadeckiin sisänrakennetulla helppokäyttöisellä raportin rakennustyökalulla, jolla voit valita raportteihin haluamasi sarakkeet sekä muuttujat ja viimeistellä raporttien visuaalisen ilmeen. Voit automatisoida myös omien raporttien kuukausittaiset lähetykset haluamillesi henkilöille.

financial report example

Helpota tulevaisuuden suunnittelua

Hyödynnä Finadeckin helppokäyttöisiä budjetointi- ja ennustetyökaluja tulevaisuuden suunnittelussa ja skenaarioiden luonnissa. Voit syöttää budjetin yritys- ja laskentakohdetasolla Finadeckissa tai lukea budjetin sisään .csv aineistona tai Google Sheets integraation kautta.

Association
Lue lisää toiminnallisuuksista
Tutustu hinnastoon