Kotipizza – Pohjoismaiden suurin pizzaketju

Kotipizza on suomalainen ja Pohjoismaiden suurin pizzaketju. Vuonna 1987 perustetulla ketjulla on yli 300 ravintolaa ympäri Suomen. Kaikki Suomen Kotipizza-ravintolat ovat itsenäisten franchisingyrittäjien johtamia. Franchisingyrittäjä saa käyttöönsä testatun ja kannattavan liikeidean, valmiin tuotteen ja tuotemerkin, ketjun tietotaidon ja muut yhteistyön edut. Kotipizza-ketjua hallinnoi Kotipizza Oyj, joka kuuluu Kotipizza Groupiin.

’’Tavoitteena yhtenäinen seuranta kaikille Kotipizza-yrittäjille’’

Kotipizza-ketjun tavoitteena on kasvaa sekä olla alan markkinajohtaja. Tämän pitäen mielessä, satojen Kotipizza-ravintoloiden joukolle on erittäin tärkeää saada yhteneväinen seuranta. Yhtenäinen seuranta on merkittävää niin talouden kuin muunkin päivittäisen liiketoiminnan datan raportoinnin osalta, jotta yksittäiset yrittäjät pystyvät seuraamaan liiketoimintansa kehitystä mahdollisimman tehokkaasti.

kotipizza-valomainos

Oikean tilitoimistokumppanin Staria Oyj:n löytäminen mahdollisti Kotipizzalle yhteneväisen kirjanpidon kaikille Kotipizza-yrittäjille. Lisäksi raportoinnin ja operatiivisen liiketoiminnan seuraamiseksi Starialta löytyi Finadeckin kumppanina myös ratkaisu talouden ja operatiivisen liiketoiminnan datan yhdistämiseen sekä raportointiin. Finadeckin avulla Kotipizza-yrittäjät saavat ravintolatoimintaan ketterän seurannan sekä yhtenäisen ja toimivan ratkaisun myös koko ketjun tasolla.

’’Finadeckin tarjoamat raportointimahdollisuudet helpottavat arkea’’

Finadeckin avulla Kotipizza onnistui räätälöimään sekä muokkaamaan toimintaansa ja tarpeisiinsa parhaiten sopivan ratkaisun, sillä Finadeckissä korostuu selkeys, nopeus, muokattavuus ja helppokäyttöisyys. Ketjujohdon mahdollisuuksien lisäksi Kotipizza-yrittäjät pystyvät hyödyntämään Finadeckia itseohjautuvasti ja seuraamaan operatiivista liiketoimintaansa haluamallaan tavalla sekä aktiivisemmin kuin koskaan aiemmin.

Kotipizza x Finadeck

Kotipizza Groupin Group Financial Manager Markus Rissanen sekä Finadeck Oy:n toimitusjohtaja Saku Pöllänen 

Finadeck ohjelmistona palvelee Kotipizza-ketjua ja yrittäjiä taloushallinnon sekä osittain myös sisäisen datan raportoinnissa. Tämän lisäksi liiketoimintaa pystytään seuraamaan laskentatasoilla. Ohjelmiston käyttö on sekä säästänyt aikaa ja vaivaa että mahdollistanut Kotipizza-yrittäjien toiminnan tehostamisen räätälöityjen raporttien muodossa.

’’Tehokasta raportointia läpi Kotipizza-ketjun’’

 Raportointi ja seuranta Finadeckin avulla toimivat hyvin ja Kotipizzan kehitysehdotukset ohjelmistoon on otettu nopeasti ja tehokkaasti huomioon.  Finadeckin käyttö on helpottanut Kotipizza-ketjun kokonaiskuvan seurantaa sekä tarjonnut Kotipizza-yrittäjille erinomaisen työkalun liiketoiminnan kokonaisvaltaiseen seurantaan sekä raportointiin.

Tulevaisuudessa Kotipizzan ja Finadeckin yhteistyötä on tarkoitus laajentaa koskemaan yhä kokonaisvaltaisempaa raportointia sekä suunnittelua.

Artikkeli on tehty yhteistyössä Kotipizza Oyj:n kanssa, ja artikkeliin on nostettu sitaatteja Kotipizza Groupin Group Financial Manager Markus Rissaselta.