Ratkaisut SaaS-yrityksille

Valmiit työkalut ja integraatiot SaaS-yrityksille oleellisten tunnuslukujen ja raporttien rakentamiseen sekä seurantaan

Finadeck on helpoin ja kustannustehokkain tapa yhdistää taloutta sekä operatiivista liiketoimintaa koskeva data helpommin ymmärrettäväksi kokonaisuudeksi, ymmärtää historiaa ja nykytilaa sekä suunnitella tulevaisuutta.

Sen avulla voit rakentaa ja budjetoida vaivattomasti keskeisimmät tunnusluvut, kuten MRR (Monthly Recurring Revenue), CAC (Customer acquisition cost) ja ARPA (Average Return Per Account), sekä automatisoida haluamasi raporttien lähetyksen haluamillesi henkilöille.

Yksi klikkaus ja sinulla on kaikki työkalut, joita tarvitset yrityksesi eteenpäin viemiseen.

Finadeck ratkaisut SaaS

Hahmota iso kuva ja poraudu poikkeuksiin

Rakenna haluamasi dashboardit muun muassa MRR:n, ARPA:n, CAC:n, asiakasmäärien, myynnin, kannattavuuden ja tehokkuuden seurantaan. Jaa raportit haluamillesi henkilöille helpommin kuin koskaan aiemmin automatisoimalla dashboardien kuukausittaiset lähetykset.

Rakenna ja automatisoi haluamasi koontiraportit

Luo haluamasi koontiraportit Finadeckiin sisänrakennetulla helppokäyttöisellä raportin rakennustyökalulla, jolla voit valita raportteihin haluamasi sarakkeet sekä muuttujat ja viimeistellä raporttien visuaalisen ilmeen. Voit automatisoida myös omien raporttien kuukausittaiset lähetykset haluamillesi henkilöille.

Helpota SaaS liiketoimintanne budjetointia ja ennusteiden tekoa

Hyödynnä Finadeckin helppokäyttöisiä budjetointi- ja ennustetyökaluja tulevaisuuden suunnittelussa ja skenaarioiden luonnissa. Voit syöttää budjetin yritys- ja laskentakohdetasolla Finadeckissa tai lukea budjetin sisään .csv aineistona tai Google Sheets integraation kautta.

  • budjetti