Ratkaisut rakennusalan yrityksille

Tehokkaat työkalut työmaiden ja projektien kannattavuuden ja tehokkuuden seurantaan sekä johtamiseen

Rakennusalalla seinien täytyy kantaa ja liiketoiminnan kannattaa. Finadeck on helpoin ja kustannustehokkain tapa yhdistää taloutta sekä operatiivista liiketoimintaa koskeva data helpommin ymmärrettäväksi kokonaisuudeksi, ymmärtää historiaa ja nykytilaa sekä suunnitella tulevaisuutta.

Finadeckin avulla voitte rakentaa sekä automatisoida muun muassa työmaa- ja projektikohtaiset kannattavuus- ja tehokkuusraportit sekä laatia budjetit ja ennusteet litteroittain työmaille.

Yksi klikkaus ja sinulla on kaikki työkalut, joita tarvitset yrityksesi eteenpäin viemiseen.

Hahmota iso kuva ja poraudu poikkeuksiin

Rakenna haluamasi dashboardit muun muassa yrityksenne sekä työmaidenne ja projektienne kannattavuuden ja tehokkuuden seurantaan. Jaa raportit haluamillesi henkilöille helpommin kuin koskaan aiemmin automatisoimalla dashboardien kuukausittaiset lähetykset.

Rakenna ja automatisoi haluamasi koontiraportit

Luo haluamasi koontiraportit Finadeckiin sisänrakennetulla helppokäyttöisellä raportin rakennustyökalulla, jolla voit valita raportteihin haluamasi sarakkeet sekä muuttujat ja viimeistellä raporttien visuaalisen ilmeen. Voit automatisoida myös omien raporttien kuukausittaiset lähetykset haluamillesi henkilöille, kuten johdolle ja hallituksen jäsenille.

Säästä aikaasi työmaiden ja projektien budjetoinnissa sekä ennusteiden teossa

Hyödynnä Finadeckin helppokäyttöisiä budjetointi- ja ennustetyökaluja tulevaisuuden suunnittelussa ja skenaarioiden luonnissa. Voit syöttää budjetin yritys- ja laskentakohdetasolla Finadeckissa tai lukea budjetin sisään .csv aineistona tai Google Sheets integraation kautta.

  • budjetti