Lösningar för byggföretag

Kraftfulla verktyg för att övervaka och hantera lönsamheten och effektiviteten i byggarbetsplatser och projekt

Inom byggbranschen måste murar bäras och affärer lönar sig. Finadeck är det enklaste och mest kostnadseffektiva sättet att kombinera ekonomiska och operativa affärsdata till en lättare att förstå enhet, förstå historia och nuvarande tillstånd och planera för framtiden.

Med Finadecki kan du bygga och automatisera bland annat platsspecifika och projektspecifika lönsamhets- och effektivitetsrapporter samt förbereda budgetar och prognoser på ett blött sätt för byggarbetsplatser.

Ett klick och du har alla verktyg du behöver för att driva ditt företag framåt.

Ta reda på helheten och öka detaljnivån till undantag

Bygg de instrumentpaneler du vill övervaka lönsamheten och effektiviteten i ditt företag, webbplatser, projekt med mera. Dela rapporter med personer du vill ha enklare än någonsin genom att automatisera månatliga instrumentpanelsinlämningar.

Skapa och automatisera de rapporter du vill ha

Skapa de rapporter du vill ha i Finadeck med en inbyggd lättanvänd rapportbyggare för att välja de kolumner och variabler du vill använda för dina rapporter och slutföra det visuella utseendet på dina rapporter. Du kan också automatisera månatliga inlämningar av dina egna rapporter till personer du vill ha, till exempel lednings- och styrelseledamöter.

Spara tid på budgetering för webbplatser och projekt och prognoser

Dra nytta av Finadecks lättanvända budgeterings- och prognosverktyg för att planera för framtiden och skapa scenarier. Du kan ange en budget på affärs- och inventeringsmålsnivå i Finadeck eller .csv i budgeten som material eller genom Integration av Google Kalkylark.

  • Budget