Modern koncernuppföljning, rapportering och budgetering på Finadeck

  • Sammanfattning av grupp
  • Koncernens struktur
  • koncernredovisning

Kombinera koncernföretagssiffror utan problem

I Finadecks koncernmiljö kan du enkelt kombinera de inbyggda och budgetmässiga siffrorna för dotterbolag som aktiverats i Finadeck samt potentiella dotterbolag. När du bestämmer gruppstrukturen kan du i Finadeck ange information om när döttrarna är anslutna till koncernen, % av ägandet och eventuella ägarförändringar. Färdiga integrationer med alla de vanligaste programvarorna för ekonomisk förvaltning gör det enkelt att kombinera siffror.

  • Koncernens struktur
  • koncernredovisning

Låt automatisering hantera elimineringar

Eliminering av interna överföringar kan uppnås genom att exkludera de interna överföringskontona för varje företag i koncernen i koncernens bokföringsregler. Finadeck eliminerar automatiskt valutakurser i enlighet med den för koncernen fastställda huvudvalutan.

Dessutom är det möjligt att etablera en separat miljö i Finadeck för elimineringsföretaget avseende elimineringar av balansräkningen, vilket gör att eliminering av balansräkningen kan exporteras till elimineringsföretaget via Excel eller Google Sheets för att beaktas i gruppmiljön.

  • Eliminering av koncerninterna överföringar med bokföringsregler
  • elimineringar av gruppväxelkurser

Automatisera grupprapportering

Skapa de konsoliderade rapporter du vill använda, till exempel Konsoliderad blad, med en lättanvänd rapportbyggare inbyggd i Finadeck, som du kan använda för att välja de kolumner och variabler du vill ha för dina rapporter och för att slutföra rapporternas visuella utseende. Du kan också automatisera de månatliga inlämningarna av dina egna rapporter till personer du vill ha.

Modern teknik möjliggör användarvänlighet

Kundberättelser

Winger logotyp22

Hot Wings Ltd

Läs mer

Logotyp för Kotipizza

Kotipizza

Läs mer

netum logotyp

Netum

Läs mer