Modern koncernuppföljning, rapportering och budgetering på Finadeck

  • Sammanfattning av grupp
  • Koncernens struktur
  • koncernredovisning

Kombinera koncernföretagssiffror utan problem

Färdiga integrationer med de vanligaste ekonomiförvaltningsprogrammen gör det enkelt att kombinera siffror. I Finadecks koncernmiljö kan du enkelt kombinera de faktiska och budgeterade siffrorna för de dotterbolag som aktiverats i Finadeck och för eventuella dotterbolagsgrupper.

När du definierar koncernstrukturen kan du i Finadeck ange information om när dotterbolagen ingår i koncernen, ägarandelen och eventuella förändringar i ägandet, vilket gör att Finadeck automatiskt kan beräkna effekterna av minoritetsintressen och intresseföretag på koncernens resultat och balansräkning.

  • Koncernens struktur
  • koncernredovisning

Låt automatisering hantera elimineringar

Eliminering av interna överföringar kan uppnås genom att exkludera de interna överföringskontona för varje företag i koncernen i koncernens bokföringsregler. Finadeck eliminerar automatiskt valutakurser i enlighet med den för koncernen fastställda huvudvalutan.

Dessutom är det möjligt att skapa en särskild eliminationsmiljö i Finadeck, så att elimineringar som läggs in i eliminationsmiljön eller exporteras via Excel eller Google Sheets kan beaktas i koncernredovisningen.

  • Eliminering av koncerninterna överföringar med bokföringsregler
  • elimineringar av gruppväxelkurser

Automatisera grupprapportering

Skapa de konsoliderade rapporter du vill använda, till exempel Konsoliderad blad, med en lättanvänd rapportbyggare inbyggd i Finadeck, som du kan använda för att välja de kolumner och variabler du vill ha för dina rapporter och för att slutföra rapporternas visuella utseende. Du kan också automatisera de månatliga inlämningarna av dina egna rapporter till personer du vill ha.

.

Modern teknik möjliggör användarvänlighet

Kundberättelser

biorex logotyp

BioRex Cinemas Oy

Läs mer

class="img-responsive

Canelco

Läs mer

Winger logotyp22

Hot Wings Ltd

Läs mer

Logotyp för Kotipizza

Kotipizza

Läs mer

lekitek_logo

Lempäälä Fastighetsunderhåll och teknik LEKITEK Oy

Läs mer

lempäälä semesterbostäder logo-small

Lempäälä Hyreshus Oy

Läs mer

netum logotyp

Netum

Läs mer

Roadscanners logotyp

Roadscanners Oy

Läs mer

class="img-responsive

Vauraus-koncernen

Läs mer