Lösningar för SaaS-företag

Färdiga verktyg och integrationer för att bygga och övervaka nyckeltal och rapporter som är relevanta för SaaS-företag

Finadeck är det enklaste och mest kostnadseffektiva sättet att kombinera ekonomiska och operativa affärsdata till en lättare att förstå enhet, förstå historia och nuvarande tillstånd och planera för framtiden.

Det låter dig enkelt bygga och budgetera nyckelindikatorer, till exempel Monthly Recurring Revenue (MRR), CAC (Customer Acquisition cost) och Average Return Per Account (ARPA) och automatisera överföringen av rapporter du vill skicka till personer du vill skicka till personer du vill ha.

Ett klick och du har alla verktyg du behöver för att driva ditt företag framåt.

Finadeck-lösningar för SaaS

Ta reda på helheten och öka detaljnivån till undantag

Bygg de instrumentpaneler du vill spåra bland annat mrr, ARPA, CAC, kundantal, försäljning, lönsamhet och effektivitet. Dela rapporter med personer du vill ha enklare än någonsin genom att automatisera månatliga instrumentpanelsinlämningar.

Skapa och automatisera de rapporter du vill ha

Skapa de rapporter du vill ha i Finadeck med en inbyggd lättanvänd rapportbyggare för att välja de kolumner och variabler du vill använda för dina rapporter och slutföra det visuella utseendet på dina rapporter. Du kan också automatisera månatliga inlämningar av dina egna rapporter till personer du vill ha.

Gör det enklare för ditt SaaS-företag att budgetera och prognostisera

Dra nytta av Finadecks lättanvända budgeterings- och prognosverktyg för att planera för framtiden och skapa scenarier. Du kan ange en budget på affärs- och inventeringsmålsnivå i Finadeck eller .csv i budgeten som material eller genom Integration av Google Kalkylark.

  • Budget