Lösningar för tjänstesektorföretag

Modern programvara för övervakning av lönsamhet, effektivitet och kundrelationer

Tjänsterna underlättar kundens liv. Finadeck gör det enklare att hantera tjänster.

När till exempel antalet arbetade timmar och ekonomistyrningsdata kombineras i Finadeck kan du bygga de nyckeltal du vill ha och enkelt följa upp hur bland annat omsättningen per arbetad timme utvecklas i olika projekt. 

Finadeck är det enklaste och mest kostnadseffektiva sättet att kombinera ekonomiska och operativa affärsdata till en lättare att förstå enhet, förstå historia och nuvarande tillstånd och planera för framtiden.

Ett klick och du har alla verktyg du behöver för att driva ditt företag framåt.

Finadecks lösningar för serviceföretag

Ta reda på helheten och öka detaljnivån till undantag

Bygg de instrumentpaneler du vill övervaka bland annat ditt företags försäljnings-, lönsamhets-, intäkts- och utgiftsstruktur och effektivitet samt beräkningsmål. Dela rapporter med personer du vill ha enklare än någonsin genom att automatisera månatliga instrumentpanelsinlämningar.

Skapa och automatisera de rapporter du vill ha

Skapa de rapporter du vill ha i Finadeck med en inbyggd lättanvänd rapportbyggare för att välja de kolumner och variabler du vill använda för dina rapporter och slutföra det visuella utseendet på dina rapporter. Du kan också automatisera månatliga inlämningar av dina egna rapporter till personer du vill ha.

Gör planeringen för framtiden enklare

Dra nytta av Finadecks lättanvända budgeterings- och prognosverktyg för att planera för framtiden och skapa scenarier. Du kan ange en budget på affärs- och inventeringsmålsnivå i Finadeck eller .csv i budgeten som material eller genom Integration av Google Kalkylark.

  • Budget