Ratkaisut logistiikka-alan yrityksille

Tehokkaat työkalut ajoneuvojen kannattavuuden sekä tehokkuuden seurantaan

Finadeck on helpoin ja kustannustehokkain tapa yhdistää taloutta sekä operatiivista liiketoimintaa koskeva data helpommin ymmärrettäväksi kokonaisuudeksi, ymmärtää historiaa ja nykytilaa sekä suunnitella tulevaisuutta. Yksi klikkaus ja sinulla on kaikki työkalut, joita tarvitset yrityksesi eteenpäin viemiseen.

Kokeile 30 päivää maksutta
Logistics picture

Hahmota iso kuva ja poraudu poikkeuksiin

Rakenna haluamasi dashboardit muun muassa yrityksenne kannattavuuden, tulo- ja kulurakenteen sekä taserakenteen seurantaan. Jaa raportit haluamillesi henkilöille helpommin kuin koskaan aiemmin automatisoimalla dashboardien kuukausittaiset lähetykset.

logistics dashboard
logistics report

Rakenna ja automatisoi haluamasi koontiraportit

Finadeckiin sisänrakennetulla helppokäyttöisellä raportin rakennustyökalulla voit rakentaa, visualisoida ja automatisoida helposti muun muassa  johdon ja hallituksen ajoneuvokohtaiset seurantaraportit sekä yrityksen kuukausiyhteenvedot. Voit automatisoida myös omien raporttien kuukausittaiset lähetykset haluamiesi henkilöiden, kuten johdon ja hallituksen jäsenten sähköposteihin.

logistics report

Helpota tulevaisuuden suunnittelua

Hyödynnä Finadeckin helppokäyttöisiä budjetointi-, investointien suunnittelu ja ennustetyökaluja tulevaisuuden suunnittelussa ja skenaarioiden luonnissa. Voit syöttää budjetin yritys- ja laskentakohdetasolla Finadeckissa tai lukea budjetin sisään .csv aineistona tai Google Sheets integraation kautta.

logistics
Lue lisää toiminnallisuuksista
Tutustu hinnastoon