Skaalautuvat talousjohtamisen työkalut eri toimialoille

Ravintola-alan yrityksistä yhdistyksiin, Finadeck säästää aikaanne budjetoinnissa, investointien suunnittelussa, ennusteiden laadinnassa sekä raportoinnissa ja auttaa ymmärtämään liiketoimintaanne paremmin.

Kokeile 30 päivää maksutta
restaurant

Ravintolat

Tutustu ravintoloiden kanssa yhdessä kehitettyihin talousjohtamisen ratkaisuihin ja opi kuinka voit rakentaa sekä automatisoida muun muassa ravintolakohtaiset tuotekateraportit.

Lue lisää
logistics

Logistiikka

Lue lisää logistiikka-alan yritysten kanssa kehitetyistä talousjohtamisen ratkaisuista ja opi kuinka voit rakentaa muun muassa tunnusluvut, kuten polttoainekulut per kilometri sekä ajoneuvokohtaiset kuluseurantaraportit.

Lue lisää
Industry

Teollisuus

Tutustu teollisuusalan yritysten kanssa kehitettyihin talousjohtamisen ratkaisuihin ja ota kaikki hyöty irti Finadeckin budjetointi -, investointien suunnittelu -, ennuste – sekä raportointi toiminnallisuuksista.

Lue lisää
Retail

Kauppa

Tutustu kaupan alan yritysten  kanssa kehitettyihin talousjohtamisen ratkaisuihin ja opi kuinka voit rakentaa sekä automatisoida muun muassa toimipistekohtaiset kannattavuus- ja tehokkuusraportit.

Lue lisää
SaaS

SaaS

Lue lisää SaaS yritysten kanssa kehitetyistä talousjohtamisen ratkaisuista ja opi kuinka voit rakentaa keskeisimmät tunnusluvut, kuten CAC (Customer acquisition cost) ja ARPA (Avarge Return Per Account) sekä automatisoida haluamasi raporttien lähetyksen haluamillesi henkilöille.

Lue lisää
construction

Rakentaminen

Tutustu rakennusalan yritysten kanssa kehitettyihin talousjohtamisen ratkaisuihin ja opi kuinka voit rakentaa sekä automatisoida muun muassa työmaa- ja projektikohtaiset kannattavuus- ja tehokkuusraportit.

Lue lisää
Real-estate investment

Kiinteistösijoitus

Lue lisää kiinteistösijoitusyhtiöiden kanssa kehitetyistä talousjohtamisen ratkaisuista ja opi kuinka voit seurata kiinteistöportfoliosi kannattavuutta ja taserakennetta paremmin, kuinka voit rakentaa kiinteistöportfolion seurantaan keskeisimmät tunnusluvut, kuten vuokrausaste sekä automatisoida haluamasi raporttien lähetyksen haluamillesi henkilöille.

Lue lisää
Association

Yhdistykset

Tutustu yhdistysten kanssa kehitettyihin talousjohtamisen ratkaisuihin ja opi kuinka voit hyödyntää Finadeckin budjetointi- ja ennuste- ja raportointityökaluja hankkeiden budjetoinnisa sekä raporttien laadinnassa ja raportoinnin automatisoinnissa.

Lue lisää
Service

Palvelut

Lue lisää palvelualan yritysten kanssa kehitetyistä talousjohtamisen ratkaisuista ja opi kuinka voit rakentaa keskeisimmät tunnusluvut ja raportit muun muassa asiakkuuksien, kannattavuuden ja tulo- ja kulurakenteen seurantaan haluamillasi laskentatasoilla sekä automatisoida haluamasi raporttien lähetyksen haluamillesi henkilöille.

Lue lisää