onedrive logo

Onedrive integraatio

Maksuton

Finadeck – Onedrive integraatio kirjanpidon ulkopuolisen datan sisäänlukuun

Anna automatiikan koota raportit puolestanne

Kehitä tiedolla johtamista. Rakenna haluamasi tunnusluvut ja raportit, automatisoi raportointi ja helpota samalla budjetoinnin ja ennusteiden teon prosessia.

Onedriven ja Finadeckin välisen integraation avulla voitte lukea Finadeckiin sisään myös kaiken liiketoiminnallenne oleellisen numeerisen datan. Voitte rakentaa sisäänlukemastanne datasta tunnuslukuja itsessään tai hyödyntää dataa yhdistelmätunnuslukujen, kuten liikevaihto per asiakas rakentamisessa. Onedrive integraation käyttöönotto tapahtuu muutamassa minuutissa. Integraation automatiikka päivittää datan Onedrivestä Finadeckiin joka yö ja päivitys on mahdollista tehdä myös manuaalisesti suoraan Finadeckista, jonka myötä raportoinnissa hyödynnettävät tiedot ovat aina ajan tasalla.

Taloushallinnon ulkopuolisen datan sisäänluvun lisäksi Onedrive integraatiota on mahdollista hyödyntää myös muun muassa ulkomaisten tytäryritysten kirjanpidon datan – sekä budjetin sisäänluvussa.

Löydät lisätietoja, kuinka hyödyntää Onedrive integraatiota kirjanpidon datan sisäänluvussa tästä linkistä ja kuinka hyödyntää Onedrive integraatiota budjetin sisäänluvussa tästä linkistä.

Onedriven ja Finadeckin välinen integraatio auttaa:

  • Omien tunnuslukujen rakentamisessa
  • Kaiken liiketoiminnalle oleellisen datan kokoamisessa samoille raporteille
  • Raportoinnin automatisoinnissa