onedrive logo

Onedrive integraatio

Maksuton

Finadeck – Onedrive integraatio

Anna automatiikan koota raportit puolestanne

Kehitä tiedolla johtamista. Rakenna haluamasi tunnusluvut ja raportit, automatisoi raportointi ja helpota samalla budjetoinnin ja ennusteiden teon prosessia.

Onedrive kirjanpidon integraation myötä voit tuoda aineistoa tili- ja kuukausitasolla Finadeckiin myös yrityksille, joiden taloushallinnon ohjelmistoon Finadeckissa ei vielä ole valmista integraatiota. Onedrive integraatiota voidaan hyödyntää muun muassa konsernin kuuluvien ulkomaisten yritysten aineistojen sisäänluvussa sekä konsernin taseen eliminointisaldojen sisäänluvussa Finadeckiin perustettuun eliminointiympäristöön. Onedrivesta Finadeckiin siirtyvät tilit, laskentakohteet ja tilien saldot. Finadeck tukee yritys-, yhdistys- ja kiinteistökirjurin tilikarttoja.

Finadeck pitää sisällään kattavat työkalut myös konsernilaskentaan, eliminointeihin sekä jyvityksiin ja vyörytyksiin, joiden avulla turhat manuaaliset työvaiheet saadaan automatisoitua.

Löydät lisätietoja taloushallinnon ulkopuolisen datan sisäänlukuun Onedrive integraatiolla tästä linkistä ja budjetin sisäänlukuun tästä linkistä.

Onedriven ja Finadeckin välinen integraatio auttaa:

  • Ulkomaisten yritysten aineiston sisäänluvussa
  • Konsernilaskennassa ja eliminoinneissa
  • Jyvityksissä ja vyörytyksissä